Як система БПД може допомогти людям з отриманням документа, що посвідчує особу

До системи БПД звертаються люди, які не мають документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України — з питаннями про отримання таких документів вперше, набуття громадянства України тощо.
Ці люди мають право на безоплатну допомогу юристів (чи адвокатів) з питань встановлення в судовому порядку фактів, що мають юридичне значення, пов’язаних з оформленням та видачею таких документів. Тобто наші юристи допомагають долати юридичні перешкоди на шляху до отримання цих документів.
👆 Якщо ви знаєте таких людей — допоможіть їм дізнатися про систему безоплатної правничої допомоги і послуги, які вони можуть отримати.

✅ А підвищити свою правову обізнаність цього питання можна з матеріалів на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid:
▪ Правовий статус осіб без громадянства або осіб з невизначеним громадянством https://wiki.legalaid.gov.ua/index.php/Правовий_статус_осіб_без_громадянства_або_осіб_із_невизначеним_громадянством
▪ Підстави набуття громадянства України https://wiki.legalaid.gov.ua/index.php/Підстави_набуття_громадянства_України

Отримати консультацію юриста системи БПД :
▪ зателефонуйте до контактного центру 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні. Юристи на зв’язку у будні з 8:00 до 18:00.
▪ напишіть приватне повідомлення цій сторінці.
▪ зверніться до найближчого з наших бюро: https://legalaid.gov.ua/buro

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO -

istanbul avukat

-

loodgieter rotterdam