Як людині з інвалідністю отримати послуги юриста з дому

Фахівці системи безоплатної правничої допомоги піклуються про зручність і доступність точок доступу для людей з інвалідністю. Більшість з наших бюро правничої допомоги обладнані пандусом або кнопкою для виклику працівника.
Однак, є можливості отримати правничу допомогу очно, не звертаючись до бюро.
◾️ Консультаційні пункти
Такі пункти за визначеним графіком працюють у приміщеннях органів державної влади, місцевого самоврядування, соціального захисту нанесення, спеціалізованих установах тощо. Дістатися туди літній чи маломобільній людині може бути простіше, ніж до бюро.
➡️ Адреси та графіки роботи консультаційних пунктів за посиланням https://bit.ly/48KdlEc.
◾️ Адресна допомога
Якщо людина не може дістатись до бюро чи консультаційного пункту (за станом здоров’я) або скористатися дистанційними сервісами, то є можливість подати заявку на отримання адресної правничої допомоги. Юрист/ка в узгоджений час прийде за місцем проживання або перебування людини (додому, у лікарню, геріатричний пансіонат тощо), щоб надати правничу допомогу.
➡️ Щоб залишити заявку на отримання адресної правничої допомоги, зателефонуйте до контактного центру системи БПД за номером 0 800 213 103 або до найближчого бюро ( https://bit.ly/bpd_buro ).
Наші фахівці зафіксують контактну інформацію та повідомлять про дату і час можливого візиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO