Коломацька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коломацької селищної ради

На підставі розпорядження селищного голови від 03.01.2024 №1-к “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коломацької селищної ради оголосити конкурс на заміщення вакантної посади директора КУ «Центр надання соціальних послуг».

Основними завданнями КУ «Центр надання соціальних послуг» є:

надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Заробітна плата директора складається з посадового окладу, надбавок передбачених чинним законодавством.

Приймання документів від претендентів здійснюється з 4 січня 2024 року по 4 лютого 2024 року.

Документи приймаються  за адресою: смт. Коломак, вул. Гетьмана І.Мазепи 2.

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

заяву про участь у конкурсі за визначеною формою;

належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

мотиваційний лист, складений у довільній формі;

довідку про відсутність судимості;

перспективний план розвитку КУ «Центр надання соціальних послуг».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:  повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи у відповідній сфері діяльності не менше 5 років; вільне володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів; здатність за своїми діловими і моральними якостями, професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора комунальної установи.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 5 лютого 2024 року в приміщенні  Коломацької селищної ради за адресою: смт. Коломак, вул. Гетьмана І.Мазепи 2.

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – головний спеціаліст відділу юридичного та кадрового забезпечення Коломацької селищної ради Вернигора Світлана Олексіївна, електронна пошта E-mail: kolps@i.ua, телефон – (095)4221748.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO