Головне управління ДПС у Харківській області та Управління у справах молоді та спорту ХОВА навчають молодих підприємців та представників громадськості

Між Головним управлінням ДПС у Харківській області та Управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації налагоджена співпраця для підтримки і стимулювання підприємницької активності серед молоді, у тому числі із деокупованих територій регіону, яка бажає розпочати власний бізнес.

Саме у рамках цієї співпраці у Центрі обслуговування платників Шевченківської ДПІ ГУ ДПС області відбувся навчальний івент для молодих підприємців та представників громадськості з різних територіальних громад Харківщини. Учасниками заходу стали юнаки і дівчата, які вже зареєстровані суб’єктами господарювання, та ті, хто тільки бажає це зробити.

«Молодь – це надія і майбутнє нашої України. Від вашого успіху залежить відновлення країни після нашої перемоги та подальший її розвиток, як європейської Держави. Наша мета – допомогти вам розпочати власну справу  та надати необхідні знання з податкових питань, які потрібні для успішного розвитку бізнесу», – зазначив в.о. начальника Головного управління  ДПС  у Харківській області Василь Гладченко у вітальному слові.

Спікерами семінару виступили керівники профільних підрозділів ГУ ДПС області:

Сергій Біланчук – начальник управління податкових сервісів;

Світлана Хайхан – начальник управління оподаткування юридичних осіб;

Оксана Скірда – начальник Шевченківської державної податкової інспекції;

Євгенія Лелюк – заступник начальника управління – начальник відділу координації та інформаційно-аналітичного забезпечення управління оподаткування фізичних осіб;

Олена Лазуренко  – начальник відділу реєстрації користувачів,

Марина Попова – начальник відділу адміністрування єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб.

Спочатку податківці провели екскурсію ЦОПом Шевченківської ДПІ. Потім формат заходу перейшов у ознайомчо – дискусійну форму.

Молодих підприємців поінформували, що у ГУ ДПС у Харківській області створено телефонні «гарячі лінії» та комунікаційну податкову платформу kh.ikc@tax.gov.ua.

Відео за посиланням :

https://kh.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/726689.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO