ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ:

«Детальний план території земельної   ділянки   для   розміщення   та обслуговування звалища твердих побутових відходів за межами населеного пункту на території Коломацької селищної ради  Богодухівського району Харківської області»

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Коломацька  селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної   ділянки   для   розміщення   та обслуговування звалища твердих побутових відходів за межами населеного пункту на території Коломацької селищної ради  Богодухівського району Харківської області.

Основна мета розробки детального плану території: є обґрунтування розташування земельної ділянки для розміщення та обслуговування звалища твердих побутових відходів

Основні техніко-економічні показники: орієнтовна загальна площа земельної ділянки – 2,5га

З техніко-економічними показниками проекту змін до детального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись в Коломацькій селищній раді   за адресою: смт Коломак вул. Гетьмана І.Мазепи, 2 та на офіційному веб-сайті Коломацької  селищної ради.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій: Заступник селищного голови Талавиря Віталій Володимирович.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): смт Коломак вул. Гетьмана І.Мазепи,4.

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 18 липня 2023   року по 11 серпня 2023 року.

Громадські обговорення відбудуться: 14 серпня 2023 року о 9 год. 00 хв. за адресою:

смт Коломак вул. Гетьмана І.Мазепи, 2 , 14 серпня 2023 року о 10 год. 30 хв. за адресою:

с. Шелестове вул. Миру, 27, адмінбудівля Шелестівського старостинського округу.

Пропозиції до проектів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO