Як пройти тестування на платформі ДСЗ «Моя професія: консультаційна мережа»?

Як знайти себе у сучасному мінливому світі: яку обрати професію, не розчаруватися у виборі і як реалізувати свої таланти у новому для себе напрямку?

Отримати відповіді на ці питання можна за допомогою «Веб-базована платформа для онлайн профорієнтаційного тестування «Моя професія: консультаційна мережа», що використовується Державною службою зайнятості України з 2018 року.

Саме тут можна ДИСТАНЦІЙНО і БЕЗКОШТОВНО пройти професійну діагностику, наприкінці якої програма генерує рекомендації з докладним аналізом щодо перспектив набуття тих чи інших професій.

Для проходження тестування необхідно отримати особистий код доступу. Для цього:

  1. Зателефонуйте до центру зайнятості вашого міста, району чи філії.
  2. Розкажіть про бажання пройти онлайн тестування.
  3. Вас переключать на фахівців з профорієнтації (якщо вони у цю хвилину зайняті, ви можете залишити номер телефону для подальшого зв’язку з вами).
  4. Фахівці з профорієнтації, для створення вашої облікової картки, проситимуть ваше ПІБ, дату народження, електронну пошту.
  5. Далі відбувається генерація відповідного коду, який надсилається вам на e-mail.

Діагностику можна пройти у зручний для вас час (результати достовірніші в разі закінчення тестування до 16.00). Загалом процедура триває близько 3-х годин. Між тестами можна робити перерви. Проте бажано, щоб тестування відбулось протягом одного дня.

Аналітичний звіт, що створить програма за результатами тестування, краще обговорити з профконсультантом центру зайнятості (телефоном, вайбером чи скайпом), попередньо зв’язавшись з ним. Він також бачитиме у програмі цей звіт і зможе фахово пояснити вам незрозумілості, що можуть виникнути. Разом ви обговорите шлях побудови професійної кар’єри.

Звернутися до центру зайнятості можуть не тільки дорослі, які шукають себе у нових умовах життя, але й школярі-випускники шкіл, які обирають майбутню професію, їхні батьки, шкільні вчителі, психологи. Працівники закладів середньої освіти-класні керівники, зібравши первинні відомості (вказані вище) про учнів класу, можуть зробити колективну заявку на отримання кодів доступу. Це дасть змогу зекономити час на попередніх розмовах окремо з кожним учнем. Проте і в цьому випадку кожний учень отримає власний код і матиме можливість індивідуального спілкування з фахівцем з профорієнтації.

Якщо у вас є питання, звертайтеся до фахівців Коломацької районної філії Харківського обласного центру зайнятості, які нададуть Вам детальну інформацію  (тел. 5-64-89, 5-66-41)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO