Коломацька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Коломацька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Коломацької селищної ради з 30 вересня 2021 року.

Місце знаходження комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Коломацької селищної ради: в’їзд Свободи 2, смт. Коломак, Богодухівський район, Харківська область, 63101.

Умови оплати праці: Згідно з п. 47 Постанови КМУ «Про інклюзивно-ресурсний центр» на директора «Інклюзивно-ресурсного центру» Коломацької селищної ради поширюються умови оплати праці, умови надання щорічних відпусток та інші пільги, встановлені законодавством для педагогічних працівників спеціальних закладів загальної середньої освіти.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду: посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Коломацької селищної ради може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня магістра за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Колекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») та стаж роботи не менше п’яти років за фахом, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строки їх подання:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

3) копію трудової книжки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

5) письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Строк подання документів для участі в конкурсі становить 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямами:

1) знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;

2) знання основ спеціальної педагогіки;

3) знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру.

Місце проведення конкурсного відбору – Коломацька селищна рада, смт. Коломак, вул. Гетьмана І.Мазепи, 4.

Особа уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі – Вернигора Світлана Олексіївна, головний спеціаліст відділу юридичного та кадрового забезпечення Коломацької селищної ради.

Адреса приймання документів для участі у конкурсі: Коломацька селищна рада, смт. Коломак, вул. Гетьмана І.Мазепи, 4, каб. 6.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок:

тел. 56108, kolps@i.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO