Громадський бюджет (бюджет участі) – 2021

«Громадський бюджет (бюджет участі) – 2021»

З 01 лютого розпочинається прийом  проєктів мешканцями громади на Громадський бюджет (бюджет участі) Коломацької селищної  ради у 2021 році.

  Прийом проєктів триватиме до 01 квітня 2021 року.

Проєкт має бути поданим у вигляді оформленого бланку заявки, який можна завантажити на офіційному веб-сайті Коломацької селищної ради у розділі «Громадський бюджет Коломацької ОТГ» чи отримати у пунктах голосування:

– приміщення старостинських округів;

– відділ економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та комунальної власності селищної ради (смт Коломак, вул. Гетьмана І. Мазепи,2).

Проєкти для фінансування за рахунок коштів Громадського бюджету можуть подавати громадяни Коломацької ОТГ віком від 16 років.

Проєкти подаються авторами в паперовому або електронному вигляді. Автори проєктів можуть звертатись за консультацією щодо заповнення заявки проєкту за тел. 56-1-45.  

Фінансування громадського бюджету (бюджету участі) Коломацької селищної ради проводиться за рахунок коштів селищного бюджету.

Це шанс для кожного активного мешканця Коломацької ОТГ вже сьогодні впливати на розвиток Коломацької об’єднаної територіальної громади.

ФОРМА ПРОЕКТУ додаток 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO