Оголошення про збір ідей проектів заходів до проекту Плану соціально-економічного розвитку Коломацької селищної ради на 2021-2023 роки

Коломацькою селищною радою розпочато розробку проекту Плану соціально-економічного розвитку Коломацької селищної ради на 2021-2023 роки.

Запрошуємо усіх осіб, зацікавлених у розвитку громади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею(ї) проекту(ів), які дозволять реалізувати завдання Плану соціально-економічного розвитку Коломацької селищної ради на 2021-2023 роки.

Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
  2. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  3. Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (з 2021 року до 2023 року).
  4. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.
  5. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.
  6. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається.
  7. Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 1 грудня 2020 року.

Проектні ідеї повинні відповідати одному із ключових завдань розвитку:

  1. Розвиток системи життєзабезпечення:

а) розвиток послуг і забезпечення комфорту, котрий включає: проекти охорони здоров’я, освітні проекти, проекти з розвитку зв’язку, фестивалі та інші культурні проекти та розвиток спорту.

б) розвиток інфраструктури, основними складовими якого є підвищення енергетичної ефективності, ремонт доріг і тротуарів, освітлення вулиць, розвиток та налагодження житлово-комунальних послуг.

  1. Економічний розвиток громади, суть якого полягає у створенні умов для розвитку малого та середнього підприємництва у всіх сферах економіки, підвищенні інвестиційної привабливості громади,

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до проекту плану заходів з реалізації у 2021 – 2023 роках Плану соціально-економічного розвитку Коломацької селищної ради на 2021-2023 роки.

Пропозиції надсилайте на електронну адресу Коломацької селищної ради: 04398117@mail.gov.ua  з поміткою «До проекту плану заходів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові органи

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти