Коломацька селищна рада вітає переможців обласного конкурсу міні-проєктів «Разом в майбутнє»

Коломацька селищна рада вітає переможців обласного конкурсу міні-проєктів «Разом в майбутнє» та висловлює подяку Харківській обласній раді  (Чернову С.І.) за надання можливості в отримані додаткових коштів на розвиток громад. Від імені конкурсантів висловлюємо подяку відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та комунальної власності за допомогу у написанні та оформленні проектів (Обихвост Т.В.).

В цьому році від Коломацької ОТГ було подано 11 міні-проєктів з яких 6 було визначено переможцями обласного конкурсу міні-проєктів «Разом в майбутнє», а саме:

– Батьківською радою дошкільної освіти Шелестівського ліцею подано міні-проєкт «З думкою про майбутнє», завдяки реалізації даного проєкту планується замінити дитячі ліжка та шафи у дитячому навчальному закладі Шелестівського ліцею, загальна вартість проєкту становить 204 985 грн., з яких:

102 492 грн. – кошти обласного бюджету,

92 244 грн. – кошти селищного бюджету,

10 249 грн. – кошти конкурсанта.

– Молодіжною радою Коломацької ОТГ подано проєкт «Фітнес для всіх» основна мета якого покращення соціальної інфраструктури, урізноманітнення форм активного дозвілля для різних категорій населення, створення сприятливих умов для самовдосконалення та організація роботи фітнес-залу. Реалізація проєкту планується шляхом придбання обладнання для занять фітнесом. Загальна вартість проєкту 80 095 грн., з яких:

40 047грн. – кошти обласного бюджету,

36 043 грн. – кошти місцевого бюджету,

4 005 грн. – кошти конкурсанта.

– Громадською організацією «Коломацька районна спілка ветеранів афганістану (воїнів інтернаціоналістів)» подано проєкт «Діти наше майбутнє» який направлений реалізувати мрію дітей та батьків вул. Перемоги, вул. Вереснева та пров. Вересневого в смт. Коломак, щодо облаштування місця для безпечного відпочинку і розвитку дітей та юнацтва, розвитку фізичних, духовних якостей особистості шляхом встановлення та облаштування дитячого-спортивного майданчика. Загальна вартість міні-проєкту 298 200грн., з яких:

149 100грн. – кошти обласного бюджету,

134 190 грн. – кошти селищного бюджету,

14 910 грн. кошти конкурсанта.

– Радою Різуненківського ліцею подано проєкт «Про дітей дбаємо – націю зберігаємо» який направлений на забезпечення належного медичного нагляду та обслуговування дітей і працівників Різуненківського ліцею відповідно до вимог чинного законодавства, щодо охорони здоров’я, ефективного контролю за станом здоров’я дітей, проведення профілактичних заходів із запобігання захворювань, санітарно-просвітницької роботи з дітьми, надання дітям основ знань, щодо здоров’я людини та навичок поводження в екстрених ситуаціях та базових знань медичної допомоги. Проєктом передбачено здійснити поточний ремонт приміщення та придбання медичного обладнання, інвентарю та меблів на загальну суму 170 316грн., з яких:

85 158грн. – кошти обласного бюджету,

76 642 грн. – кошти селищного бюджету,

8 516 грн. – кошти конкурсанта.

– Коломацька жіноча громадська організація «Коломаччанка» подала міні-проєкт «Парк нашої мрії» яким передбачено облаштування території парку по вул. Корольова в смт. Коломак доріжками для бігу, скандинавської ходьби, катання на роликах, самокатах, скейтбортах та велосипедах із встановленням дорожніх знаків, розмітки, місця для паркування та лавками для відпочинку. Загальна сума проєкту складає 299 950 грн., з яких:

149 975 грн. – кошти обласного бюджету,

134 977 грн. – кошти селищного бюджету,

14 998 грн. – кошти конкурсанта .

– Громадська організація «Спілка АТО» подала міні-проєкт «Весільна акварель» який має за мету розширити спектр послуг ЦНАПу та облаштування паркової зони в смт.Коломак по вул. Гетьмана І. Мазепи шляхом встановлення конструкції альтанки, кованого містка та облаштування зони для проведення виїзних церемоній реєстрації шлюбу та інших сімейних урочистостей, а також поліпшення благоустрою і привабливості території як культурної зони відпочинку в громаді. Загальна сума проєкту складає 299 000грн. з яких:

149 500грн. – кошти обласного бюджету,

134 550 грн. – кошти місцевого бюджету,

14 950 грн. – кошти конкурсанта.

Загальна сума, необхідна для реалізації міні-проєктів Коломацької селищної ради, становить 1 352 546грн. з яких:

676 272 грн. – кошти обласного бюджету;

608 646 грн. – кошти селищного бюджету;

67 628 грн. – кошти конкурсантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO