ДОБРА СПРАВА ОБ’ЄДНУЄ

Заклади охорони здоров’я нашої громади, а це КНП Центр первинної медико санітарної допомоги та КНП Коломацька районна лікарня Коломацької селищної ради, не визначені для інтенсивного лікування хворих на коронавірус, але їх медпрацівники не застраховані від контактів з пацієнтами, які мають явні чи приховані ознаки коронавірусної інфекції, і їм необхідні засобів індивідуального захисту.

Тож, допомога для медиків та населення, яку ОТГ отримує в цей нестабільний час від територіальних соціально спрямованих структур бізнесу, є важливою. Чергова порція такої благодійної допомоги надійшла 22 квітня. Представники АТ «Укргазвидобування» в рамках соціального партнерства на території своєї виробничої діяльності та як учасник регіонального проєкту «Благодійна допомога громадам» доставили й передали медпрацівникам громади. першу партію дезінфекторів та часто змінюваних засобів індивідуального захисту. Це, зокрема, медичні маски, медичні рукавички, захисні окуляри з обтюраторами та станція для дезінфекції медичних окулярів, необхідність в яких виникла через розповсюдження по Україні коронавірусу. Також засоби індивідуального захисту отримала Коломацька селищна рада.

З боку благодійників прозвучали слова про те, що вони вважають своїм обов’язком підтримати в складних умовах лікувальні заклади на території громади, де товариством здійснюється видобуток, і це не єдиний вид допомоги для ОТГ. Селищний голова Володимир ГУРТОВИЙ у відповідь подякували за соціальну активність АТ «Укргазвидобування».

IMG-34b9e3c4a5de882cda75cf0d01e3f84d-V IMG-78d17b89ad04453c0362a90a7a907394-V IMG-be6cb54d5d457b87f51a77366514431a-V

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові органи

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти