Відділ державної реєстрації актів цивільного стану по Валківському та Коломацькому районах інформує:

Що робити якщо втрачено свідоцтво про шлюб?

Нещодавно виявила, що втратила свідоцтво про шлюб. Хотіла б його відновити. Шлюб був зареєстрований в  Чутівському районі Полтавської області, але зараз ми живемо у місті Валки Харківської області. Куди потрібно звертатися для відновлення документа.

                                                                                    В.М.Савченко

 


Якщо подружня пара втратила свідоцтво про шлюб, то документ можна відновити, написавши відповідну заяву. Для цього одному з подружжя  необхідно звернутися до будь-якого відділу державної актів цивільного стану України. В даному випадку, щоб процедура відновлення пройшла якомога швидше, Вам варто звернутися за місцем проживання до відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Валківському та Коломацькому районах Головного територіального управління юстиції у Харківській області за адресою: м.Валки, проспект Героїв Чорнобиля,2.

Свідоцтво про шлюб повторно видається у день звернення до відділу при пред’явленні Вами паспорта або паспортного документа.

Л.М.Губська, заступник начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Валківському та Коломаькому районах Головного територіального управління юстиції у Харківській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO