РІШЕННЯ СЕСІЄЮ ПРИЙНЯТІ – НА ЧЕРЗІ ЇХ ВИКОНАННЯ

=== DSCN8408

Після проведення  восьми  сесійних засідань Коломацька селищна рада  VIІІ скликання має право заявити про те, що вона зуміла виробити свій почерк, і він – рівний, цілком виважений, зрозумілий. Принаймні таке враження складається  після VIII сесії VIІІ скликання селищної  ради, що відбулася  5 липня п.р. у Коломацькому районному Будинку культури.  Протягом усього засідання ситуація в сесійній залі сприяла спокійному й  діловому розгляду питань. Ще однією  ознакою  сесії був  високий рівень небайдужого ставлення депутатів до кожного з питань – з першого до останнього. А ретельна робота депутатів напередодні сесії в комісіях дозволяє забезпечити її ефективність. Тож  депутатам  селищної ради разом з головуючим селищним головою Володимиром ГУРТОВИМ  вистачило дві з половиною  години, щоб обговорити і прийняти рішення з 25 питань порядку денного, не рахуючи питань з розділу “Різне”.

Перед прийняттям порядку денного – були традиційно – приємні хвилини поздоровлень від колег депутатам, які мали день народження у міжсесійний період.

Першочергово депутати  затвердили зміни до селищного бюджету на 2018 рік та  до Плану соціально-економічного розвитку Коломацької об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки, встановили розмір місцевих податків та зборів  на території Коломацької селищної ради на 2019 рік (ставки єдиного, транспортного, земельного податків,  податку на нерухоме майно, відмінне від земельного, ставки туристичного збору), приведених  у відповідність до вимог чинного законодавства.

Також вони затвердили Статут об’єднаної  територіальної громади Коломацької селищної ради і проголосували за внесення змін до Положення про відділ   з надання соціальних послуг Коломацької селищної  ради та до Положення про сектор з питань цивільного захисту Коломацької селищної ради, за внесення змін до рішення № 14  І сесії VІІI скликання “Про  апарат селищної ради його підрозділи та відділи  та умови оплати праці”  від 07.11.2017 року.

Порядком денним сесійного засідання було передбачено розгляд і  прийняття Правил  благоустрою населених пунктів територіальної громади Коломацької селищної ради,  Програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації Коломацької селищної ради на 2018-2020 роки, Положення про встановлення розміру плати за навчання у Коломацькій музичній школі Коломацької селищної ради.

Селищні обранці розглянули питання й прийняли рішення про  прийняття   у  комунальну власність територіальної  громади селища Коломак нежитлової будівлі за адресою: смт.Коломак вул.Корольова,12   та про взяття  на облік об`єкта нерухого майна,  інформація про власників якого невідома.

Одноголосним було рішення депутатів присвоєно звання “Почесного громадянина Коломацької селищної ради” Божку Миколі Степановичу (посмертно), с. Різуненкове; надання матеріальних допомог на лікування ( реабілітацію) та , учасникам бойових дій.

Окрім цих зазначених рішень, на сесії затверджено проектно – кошторисну документацію на капітальний ремонт чотирьох об’єктів громади, надано відпустку селищному голові, розглянуто й прийнято низку рішень з питань землекористування та затверджено.

У ” Різному” звучали відповіді селищного голови на запитання депутатів.

У роботі сесії взяли участь  21 депутат із 26, в. о старости чотирьох старостинських округів, які входять до об’єднаної територіальної громади, керівники та спеціалісти структурних підрозділів, чиї питання розглядалися на сесії, голова Коломацької РДА Сергій ЯЦЮК, в.о. голови Коломацької районної ради Віктор ТРОХИМЕНКО.

=== DSCN8431=== DSCN8412

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO