ВИКОНКОМ: ГОВОРИЛИ ПРО ЗЕМЛЮ, ВИДАТНИХ ЛЮДЕЙ І ЛІТАК

27 червня 2018 року відбулося чергове засідання  виконавчого комітету Коломацької селищної ради, яке провів селищний  голова Володимир ГУРТОВИЙ.

Традиційними для кожного засідання виконкому є інформування очільника громади  про виконані і заплановані заходи селищної ради. З цього й розпочали свою роботу  прибулі на засідання  члени виконкому. Володимир Григорович  підвів підсумки роботи за червень, проаналізував проведення суспільно масових заходів, деталізував виконання заходів із благоустрою в населених пунктах громади та в адміністративному центрі, акцентував увагу на завданнях поточного моменту і найближчої перспективи, головним з яких виокремив знову ж таки питання санітарного стану територій.

Далі члени виконкому уважно і, як завжди,  ретельно  обговорили  різнопланові питання порядку денного та клопотання   жителів громади і  схвалили з уточненнями запропоновані проекти  рішень, внесені до розгляду, а саме:

  • Питання про використання земель запасу та резерву, оренду землі на території Коломацької селищної ради розглянули першочергово, воно ж зайняло і найбільше часу. Обговорили позитивні результати і проблеми, над якими треба працювати. Емоційно подискутували з організаційних питань щодо  передачі  266-ти земельних ділянок  сільськогосподарського призначення площею понад 2907 га, що знаходяться  за межами населених пунктів, з державної власності у комунальну власність об’єднаної  територіальних громади. Земельні ділянки наразі інвентаризуються  з метою  їх упорядкування,  виявлення самовільно зайнятих площ та укдадання після відповідної реєстрації цієї землі додаткових угод до існуючих договорів оренди земельних ділянок у частині зміни власника. За результатами  обговорення,  звіт начальника  земельного відділу селищної ради  Вельможної В.І. прийняли до відома;
  • Розглянувши заяву приватного підприємця про затвердження графіку роботи  магазину роздрібної торгівлі, розташованого за адресою: смт.Коломак вул. Єгорова, 6, прийняли рішення про його затвердження;
  • Подання про присвоєння  нумерації об’єктам нерухомого майна  детально обговорили з в.о. старост населених пунктів громади і схвалили запропонований варіант;
  • З актуального в ході підготовки до проведення Днів села питання щодо присвоєння звань «Почесного громадянина Коломацької селищної ради» прийняли рішення про винесення схвалених виконкомом   пропозицій  на розгляд депутатів селищної ради на сесії..

У розділі “Різне” серед інших організаційних питань обговорили важливу проблему стосовно збереження літака, розміщеного в парку по вул. Корольова, підняття його на постамент. Питання  в районі “вирішується” вже досить тривалий час протягом декількох років. Рішення виконкому – винести його  на розгляд найближчої сесії (з конкретними пропозиціями і фінансовими розрахунками по цих пропозиціях).

Крім цього, члени виконавчого комітету поділилися із селищним головою своїми думками стосовно подальшого розвитку  ОТГ та висловили пропозиції про заходи, які можна спільно втілювати у 2018 році.

Підсумки  засідання виконкому підбив селищний голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO