СВІТАНОК ДОРОСЛОГО ЖИТТЯ

Подія, яка зібрала 22-23 червня  шкільні родини, батьків, просто жителів громади та головних її винуватців – випускників 2018 року Коломацької ОТГ спонукала до теплих слів, щирих зізнань, душевних спогадів. Погода видалася у ці дні примхливою: від  яскравого сонця  на  безхмарному небі до рясного дощу, але в повітрі відчувалась атмосфера свята. Прибулі на свято родини, педагогічний склад, друзі, гості гарячими  аплодисментами зустрічали випускників, які виходили на “випускний подіум”, обійшовши останній раз шкільне коло пошани. Свято було обрамлене цікавою концертною програмою, в якій прозвучали пісні, поетичні рядки, гумористичні етюди  та танці, якими вітали випускників молодші учні, дошкільнята та випускники попередніх років. Самі випускники не залишились пасивними глядачами – вони підготували чимало цікавих номерів у святковій програмі, зворушливі й щирі виступи прозвучали від них на адресу вчителів і батьків.  Всі сценарії мали спільну основу, але кожен був обіграний по – різному, з використанням традицій окремо взятого ліцею.

Організатори свята тепло та щиро розповіли про кожного, хто цього вечора вступав у доросле життя. Прислухались наші випускники  і до щирих слів привітання від директорів ліцеїв, класних керівників і перших вчителів. З напутніми словами звернулись до винуватців урочистостей селищний голова Володимир ГУРТОВИЙ, який не пропустив жодного випускного вечора і вручив  кожному  іменний пам’ятний  знак випускника Коломацької громади, а відмінники навчання одержали з його рук подарунки;  голова Коломацької районної державної адміністрації  Сергій ЯЦЮК; начальник відділу освіти, молоді й спорту Вячеслав НЕФІДОВ. Настоятель  Свято – Воскресенського  храму смт. Коломак  о. Миколай по традиції закликав на випускників Боже Благословення. Найрідніші люди – батьки – також  благословили своїх дітей . Депутат Харківської обласної ради Анатолій ДМИТРІЄВ передав вітання і подарунки  випускникам через свою помічницю – консультанта Валентину ВІШТЕЙН.  Народний депутат Олександр БІЛОВОЛ не лише привітав випускників, а й  вручив директору  Зої КИСЬ Почесну грамоту Коломацькому ліцею ім. Героя Радянського Союзу І.Є.Єгорова за досягнення в сфері освіти за підписом Міністра освіти України   Лілії ГРИНЕВИЧ. Привітали випускників і інші гості. В  кожному вітанні звучало побажання – настанова сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади.

Найурочистіший момент  Випускного вечора – вручення  атестатів про повну загальну середню освіту та відзнак за успіхи в навчанні. Атестати нинішнього року одержали 46 випускників. Сльози радості й смутку бриніли на обличчях батьків, коли їх дітям вручали документ про  освіту. А ще було море квітів,  кружляння у вальсі з однокласниками і з батьками  і запускання повітряних кульок у небо, і феєрверк, і багато інших святкових елементів. Пізніше – шкільний прощальний бал, ніч розваг і зустріч світанку. Сподіваємося, вони їм згодом пригадаються якнайкраще.

Попереду ж  – доросле життя, яке починається зі вступу до навчальних закладів за обраними спеціальностями. Хтось, можливо, одразу піде працювати. Головне – щоб їм вдалося все омріяне!

Випускні вечори  закінчилися. Якими будуть життєві дороги сьогоднішніх випускників, нам не відомо. Але ми знаємо напевно, що вони, подолавши  непростий шлях шкільного життя, збережуть у своїх серцях любов до школи і вчителів, які вклали в кожного з них частинку власного серця. Хай будуть мужніми ваші крила, наші лебідки й соколята. Ясних вам польотів, світлої долі, мирного неба й попутного вітру!

02 03 04 05 06 07 08

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові органи

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти