У СВЯТКОВІЙ АТМОСФЕРІ КОЛОМАЦЬКОЇ ОТГ ПРОЛУНАВ ДЗВІНОК ОСТАННІЙ

Хвилююча мить останнього дзвоника на подвір’ях загальноосвітніх  закладів Коломацької ОТГ минулої п’ятниці, де  у гармонії  з травневим  колоритом  природи поєдналися букети живих квітів, різнобарвність святкового одягу, зібрала шкільні  родини всіх трьох наших ліцеїв, батьків учнів, гостей, громадськість села.

Білі банти, шкільна форма, вишиванки, квіти і кульки, радісні посмішки на дитячих обличчях і сльозинки  в очах випускників, учителів, батьків. Такий хвилюючий, радісний, але і водночас і  сумний день видався для всіх присутніх на Святі останнього дзвоника.

Для більшості учнів він символізував прихід довгожданих літніх канікул – веселої пори для дітлахів. Для цьогорічних випускників Свято Останнього дзвоника стало символом прощання зі шкільним безтурботним життям і своєрідним стартом у захопливу подорож, що зветься дорослим життям.

Розділити радість та привітати із закінченням навчального року учнів та вчителів завітали керівники району та районної й селищної рад, представники обласного депутата та відділу освіти, молоді та спорту і настоятель православного храму смт. Коломак.

Піднесений настрій незабутнього святкового  дійства  заполонив  навколишній простір,  щемливим  трепетом  торкнувся душі кожного школяра, а особливо – випускників.

Звучить  Гімн  України, піднімається Український прапор   і  в  урочистому піднесенні застигають з рукою на серці  всі присутні.

Стежинами  прожитого  навчального  року  у  стінах рідних  шкіл  ведуть ведучі свята, які зуміли вмістити  у  сценарії  найважливіші моменти шкільного життя, перемоги окремих  учнів та колективів школи,  відзнаки переможців та багато чого іншого.

Голова райдержадміністрації Сергій ЯЦЮК,  в.о. голови районної ради  Віктор ТРОХИМЕНКО, селищний голова Володимир ГУРТОВИЙ, начальнику відділу освіти Вячеслав НЕФІДОВ, в.о. старост Валерій КИСЬ та  Наталія ОВЧАРЕНКО, помічниця –  консультант депутата Харківської облради  ДМИТРІЄВА Анатолія Валентина ВІШТЕЙН, які завітали до навчальних закладів з подарунками, побажали цьогорічним випускникам – якнайшвидшого здійснення найзаповітніших мрій та легкого стрімкого польоту в доросле життя, батькам і вчителям – здоров’я, витримки й оптимізму, а тим, у кого свій останній дзвоник ще попереду, гарного літнього відпочинку. Традиційно о.Миколай закликав Боже Благословення на учасників навчально – виховного процесу.

Схвильовані і трохи розгублені 11-класники дякували своїм вчителям і батькам за терпіння і працю, якими вони допомагали і направляли їх на протязі всього шкільного марафону.

На святі  було всього доволі: і вітальних слів, і нагород, і концертних номерів,  і сльозинок  прощання, і спогадів та мрій.   Але все-таки на почесному місці були випускники, яким бажали світлої дороги в житті. А потім вони самі закружляли у незабутньому прощальному шкільному вальсі. А перед цим юнаки й дівчата, які тільки-но вступають у доросле життя, символічно випустили в  небо різнокольорові кульки – мрії, які неодмінно здійсняться.

Мелодійний  передзвін  шкільного дзвоника  пролунав востаннє саме для них – одинадцятикласників випуску 2018.

Вчорашні учні залишають стіни рідних шкіл – колишніх НВК, нині – ліцеїв, але роки, проведені там, назавжди залишаться в їхній пам’яті.

У добру путь, випускники!

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO