Відділ державної реєстрації актів цивільного стану по Валківському та Коломацькому районах інформує:

В Києві стартував пілотний  проект з е-реєстрації новонароджених  в пологовому будинку

Міністерство юстиції запустило пілотний проект із забезпечення реєстраторів відділів ДРАЦС у пологових будинках сучасними планшетами.

На базі Пологового будинку №5 м.Києва, Міністр юстиції України Павло Петренко та начальник Головного територіального управління юстиції у м.Києві Станіслав Куценко  презентували використання мобільних планшетів працівниками відділів ДРАЦС столиці.

Оформити свідоцтво про народження дитини можна буде, не виходячи з палати.

Завдяки планшетам можна буде миттєво направити відомості для проведення невідкладної державної реєстрації малюка та реєстрації місця проживання, подати електронну заявку на отримання допомоги під час народження дитини. Навіть записатися в електронну чергу в дитячий садок.

Реєстратори відділів ДРАЦС приходитимуть до породіль із планшетами та допомагатимуть оформити необхідні документи, не виходячи з лікарняної палати.

Зазначимо, що свідоцтва про народження формуються в електронному вигляді, а отримати паперовий варіант, можна наступного дня в пологовому, замовивши доставку кур’єром або ж особисто відвідати будь-який відділ ДРАЦС у межах України.

«Планшетний» проект запустили у Києві. Далі до нього долучатимуться медичні заклади у обласних центрах.

Л.М.Губська, заступник начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Валківському та Коломацькому районах ГТУЮ у Харківській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO