ПОВІДОМЛЕННЯ

У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні № 555 від 25.05.2011 року Коломацька селищна рада   рада повідомляє про  початок громадського обговорення  проекту містобудівної  документації, а саме:

 «Розробка детального плану території  ,  яка планується  для  будівництва та  обслуговування приміщення амбулаторії сімейної медицини  за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою:   с. Шелестове вул. Пушкіна, 17 «а» Коломацького р-ну Харківської області».

Замовник проекту детального плану: Коломацька селищна рада    Коломацького району  району  Харківської області, згідно рішення IІІ сесії VІІI скликання від 21 грудня 2017 року   за     №  43 «Про надання дозволу на розроблення детального плану  території, яка планується  для будівництва амбулаторії  сімейної медицини». Виконавець робіт: Комунальне підприємство «Харківський регіональний  інженерно-консультаційний центр в особі в.о. Варенка А.В.  , який діє на підставі статуту та розпорядження Харківської обласної ради від 27.04.2016 року № 61.

Згідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Детальний план території підлягає розгляду на громадських слуханнях. Порядок проведення громадських слухань визначено постановою Кабінету міністрів України.

Пропозиції до проекту Детального плану території мають право подавати:

1)  повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території с. Шелестове

2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території с. Шелестове Коломацького району Харківської області.

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території с. Шелестове Коломацького району Харківської області та на суміжних з нею територіях;

4)  представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на територію с. Шелестове Коломацького району Харківської області;

5)  народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані  особами не з числа вище визначених, або подані після

25 лютого  2018  року залишаються без розгляду.

Подання, розгляд та врахування пропозицій громадськості.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції подаються на адресу: Харківська область  Коломацька селищна рада   смт. Коломак , вул. ГетьманаІ. Мазепи,2  до 25 лютого  2018 року.

Відповідальні за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: начальник земельного відділу Коломацької селищної ради Вельможна Валентина Іванівна та  головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства архітектури та містобудування   Андреєва Оксана Олексіївна тел..56-342, 56- 643.

яка планується  для  будівництва та  обслуговування приміщення амбулаторії сімейної медицини  за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка розташована за адресою:   с. Шелестове вул. Пушкіна, 17 «а» Коломацького р-ну Харківської області. можна ознайомитися в  Коломацькій селищній за адресою    смт. Коломак , вул. Гетьмана І.Мазепи,2  до 25 лютого  2018 року   та на офіційному сайті  Коломацької селищної  ради в мережі інтернет.

Коломацька селищна рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO