Анонс практичного семінару

Анонс практичного семінару «Від Експортної стратегії України – до експортної стратегії підприємства»

 

20 березня 2018 року у рамках проекту «Абетка експортера-2018», відбудеться семінар «#Вeintegrated: від Експортної стратегії України – до експортної стратегії підприємства». Програма додається (pdf).

Експортна стратегія України: Дорожня карта стратегічного розвитку торгівлі на період 2017 – 2021 років, що схвалена 27.12.2017 Кабінетом Міністрів України була розроблена профільним міністерством за участі бізнесу та експертного середовища. Вона визначає перелік ринків, що мають найбільші перспективи для розвитку українського експорту та забезпечення максимального результату при ефективному використанні ресурсів. Над визначенням переліку перспективних ринків працювала команда фахових експертів Мінекономрозвитку України та Офісу з просування експорту всіх рівнів.

Реєстрація учасників розпочнеться о 15:30 за даними попередньої електронної реєстрації за посиланням.

Цільова аудиторія: керівники підприємств малого та середнього бізнесу регіону, менеджери відділів збуту, суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, що зацікавлені в розширені ділового співробітництва.

Спікери заходу:

  • Мазоренко Оксана Володимирівна, заступник керівника проекту з активізації експортної діяльності, к.е.н., доцент кафедри менеджменту та бізнесу Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця;
  • Дригайло Олег Олексійович, начальник відділу аналітичної та презентаційної роботи Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації;
  • Серпухов Максим Юрійович, керівник проекту з активізації експортної діяльності, к.е.н, доцент кафедри міжнародної економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця.

У рамках практичного семінару учасники отримають інформацію щодо:

  • пріоритетів реалізації Експортної стратегії України на 5 років (Дорожня карта розвитку торгівлі);
  • переліку ринків, які мають великі перспективи для розвитку українського експорту;
  • інструментів торгової статистики;
  • відомостей стосовно ТОП-10 держав з «недоторгованими» ринками.

Захід розпочнеться о 16 годині 20 березня на базі Харківського національного економічного університету ім. С.Кузнеця (м. Харків, просп. Науки,9-А, головний корпус, лабораторія №3 Обрахункового центру, цокольний поверх).

Запрошуємо до участі: представників ділових кіл регіону, фізичних осіб-підприємців, що лише розглядають можливості активної присутності на зовнішніх ринках збуту. Кількість місць обмежено.

Для участі у семінарі пропонуємо заповнити реєстраційну форму.

Program-of-the-workshop_____20.03.2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти