У ФОКУСІ УВАГИ – СПРАВИ ГРОМАДИ

Шляхи вирішення головних, на тижневому відрізку часу, питань життєдіяльності об’єднаної громади обговорили учасники робочої наради, яку провів 12 лютого селищний голова Володимир ГУРТОВИЙ.

Розпочалась щотижнева нарада із приємного для Коломаччини повідомлення про перемогу футбольної команди  с. Шелестове  у Відкритому чемпіонаті з міні – футболу Валківського району. Як сказав селищний голова: “Перша перемога  Коломацької об’єднаної громади – є! Працюймо, щоб перемог було якомога більше.”

За встановленим порядком, Володимир Григорович зробив короткий огляд виконаної роботи й подій минулого тижня. З питань виробничої компетенції та про виконання доручень, одержаних на попередній оперативці, прозвітували керівники структурних підрозділів селищної ради.

У ході аналізу виконаних та планових завдань селищний голова  наголосив на важливості  організаційних робіт із земельних відносин (передача  земель, що знаходяться за межами населених пунктів із державної в комунальну власність), забезпечення своєчасності виплати заробітної плати, контролю за дотриманням правил благоустрою в зимовий період, успішного проведення культурно – мистецьких та спортивних заходів з нагоди святкування Масниці.

По завершенню обговорень питань, винесених на нараду, керівники структурних підрозділів одержали  відповідні доручення.

=== DSCN1761=== DSCN1763

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO