ГРОМАДА СПОРТИВНА

DSCN1759

Футзальний  турнір закінчився

11 лютого на теренах Харківщини завершився ще один спортивний день, а з ним і Відкритий чемпіонат Валківського району з футзалу (міні – футболу).

Спортивне дійство, до якого цьогоріч долучились 16 команд із Валківського, Коломацького, Нововодолазького, Краснокутського та Чутівського районів, тривало  4 пари вихідних днів.

Коломацький район представляли  дві команди об’єднаної територіальної громади  із с. Шелестове та  с. Різуненкове.

Різуненківці задовільнились 9 місцем  у турнірній таблиці.

А ось команда с. Шелестове  привнесла в турнір інтригу, тримаючи в напрузі команди суперників – грандів  Валківщини  із с. Високопілля,  с. Мельникове, с. Сидоренкове та м. Валки   до завершальних секунд матчів з ними.

Фінальний свисток гри між командами “Маяк” (м. Валки) та с. Шелестове засвідчив про перемогу шелестян  з рахунком 1: 3. І вперше в історії міні – футболу відновленого Коломацького району вивів їх на  1 сходинку п’єдесталу. У своїх 15 іграх чемпіонату шелестяни  мали лише одну поразку та  одну нічию, забивши у ворота суперників 90 голів, пропустивши при цьому 23 (в середньому за гру – 6 забитих та 1,5 пропущених).

2 місце зайняв  ФК “Авангард” (Високопілля), 3 місце – “Удар” (Мельникове).

Склад гравців,  яким Коломаччина завдячує цією бажаною  перемогою: Ілля Ткачук; Олександр Погребняк; Дмитро Обихвост; Микола Дідоренко; Дмитро Лупа; Віктор Крамар; Олександр Ткаченко; Павло Похитайло;  Валерій  Яненко; Дмитро Антонов; Олександр Крисько; Роман Мякота; Руслан Бідненко; Ігор Банніков; Андрій Воронько; Максим Панасенко; Владислав Моспан.

Зі слів тренера шелестівської команди Валерія Яненка,  турнір видався цікавим, суперники зібрались сильні. Змагання  порадували своїх прихильників незабутніми ігровими моментами та запальною грою. Щоправда, футболістам – шелестянам  Коломацької ОТГ довелось не солодко виборювати перемогу  без підтримки своїх уболівальників. Також він  висловив подяку організаторам турніру за можливість долучитись до чемпіонату з футзалу, Коломацькому селищному голові В.Г.Гуртовому, капітану команди Іллі Ткачуку за організаційну підтримку, гравцям – за самовіддану віддачу на шляху до перемоги.

За повідомленням організаторів чемпіонату, нагородження команд – призерів відбудеться у рамках культурно – розважального свята «Валківська Масляна-2018».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові органи

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти