Коломацька об’єднана територіальна громада з глибоким сумом сповіщає, що 3 лютого 2018 року на 65 році життя внаслідок тяжкої недуги пішов з життя

ГРИГОРІЙ  ВОЛОДИМИРОВИЧ  ПЕРСАНЬ.

Коломаччина  втратила досвідченого й висококваліфікованого лікаря, мудрого керівника, авторитетну Людину з великої літери. Життєвий та професійний шлях Григорія Володимировича зразок людської гідності, добропорядності та мудрості.

Він був лікарем від Бога, мав прекрасні ділові, організаторські якості, був щирою, доброзичливою людиною, з великою повагою та терпінням ставився до пацієнтів, завжди допомагав колегам. За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків неодноразово нагороджувався державними, обласними та районними відзнаками.

Вирізнявся Г.В. Персань і активною громадською діяльністю – неодноразово обирався депутатом Коломацької районної та Шелестівської сільської рад. За видатні заслуги перед територіальною громадою  удостоєний звання “Почесний громадянин села Шелестове”. Його життя – приклад благородного служіння обраній справі, землякам, вірності своїм переконанням.

У пам’яті виборців, односельців Григорій Володимирович  назавжди залишиться відкритою, принциповою та доброзичливою людиною.

Був він також  щасливим чоловіком, батьком, дідусем.

У ці скорботні дні висловлюємо щирі, глибокі співчуття рідним і близьким покійного, поділяємо їх горе. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Г.  В. Персаня.

Коломаччина  втратила серце свого великого Земляка, але вічною про нього буде Пам’ять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO