ШКІЛЬНИЙ БАСКЕТБОЛ: ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА КОЛОМАЦЬКОГО НВК ІМ. ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ І.Є.ЄГОРОВА

Баскетбол користується популярністю серед школярів Коломаччини. Змагання шкільних баскетбольних команд завжди проходять цікаво, з використанням ігрових моментів, що привертають увагу глядачів.

Тож, у залік популяризації цього захоплюючого виду спорту, формування здорового способу життя юних мешканців нашої об’єднаної громади, залучення їх до системних занять фізичною культурою і спортом нещодавно на базі Коломацького НВК ім. Героя Радянського Союзу І.Є.Єгорова пройшли фінальні районні змагання з баскетболу 3х3 серед команд хлопців та дівчат  старшої й молодшої   вікової групи учнів навчальних закладів району, організовані відділом освіти, молоді та спорту Коломацької селищної ради та сектором у справах молоді  і спорту Коломацької РДА.

За підсумком ігор усіх вікових груп на перше місце вийшов Коломацький НВК ім. Героя Радянського Союзу І.Є.Єгорова. Переможці й призери  одержали  спортивні нагороди.

Та головний висновок – шкільний баскетбол у районі на належному рівні, учні у нас перспективні, а сама гра команд принесла задоволення і гравцям, і вболівальникам.

=== 3===1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO