НАШІ ЛЮДИ ПЕРЕМАГАЮТЬ ВСЮДИ

КОЛОМАЧАНКА   Наталія   Межерицька – переможець фестивалю «Молодіжний лідер року»

Фестиваль «Молодіжний лідер року» було засновано у 2000 році Управлінням у справах молоді та спорту Харківської ОДА та комунальною установою «Харківський обласний центр молоді». За роки його проведення переможцями стали понад 250 молодіжних лідерів, звання лауреата отримали 1000 осіб.

Урочиста церемонія нагородження “Молодіжного лідера року 2016 – 2017” відбулась у січні цьогоріч. У ній взяв  участь 41 молодіжний лідер.  Від імені керівника області Юлії Світличної переможців конкурсу привітав заступник голови Харківської облдержадміністрації Анатолій Бабічев, а також  в. о. директора КУ «Харківський обласний центр молоді» Максим Радченко.

Серед переможців конкурсу – жителька смт. Коломак Наталія Межерицька, лікар – інтерн Коломацької ЦРЛ. Наталія проводить активну соціальну роботу з організації здорового способу життя, сама є донором. Отримала диплом за найактуальнішу роботу в конференції «Медична наука та клінічна практика 2016». А початок цьому – лідерство в школі.

Наталю! тобою пишається разом з твоїми  батьками, вчителями твоєї рідної школи вся Коломаччина. Тобою пишається харківський національний медичний універитет! Так тримати і надалі!

МЕЖЕРИЦЬКАМЕЖЕРИЦЬКА.jpg2.jpg3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO