ВЛАДА І ГРОМАДА: ТОЧКИ ДОТИКУ

ПРІОРИТЕТ – БЛАГОУСТРІЙ

До порядку денного чергового засідання виконавчого комітету Коломацької селищної ради (25 січня 2018 р.) під головуванням її очільника Володимира ГУРТОВОГО були внесені питання, що стосуються  життєдіяльності об’єднаної громади. Їх обговорення було досить жвавим і змістовним, прийняті рішення – корисними з точки зору їх практичного застосування.

За результатами дискусії про дотримання Правил  благоустрою населених пунктів територіальної громади  Коломацької селищної ради члени виконкому розглянули й схвалили : 1) План робіт по благоустрою територій  селищної ради на 2018 рік,  2) Зразки  протоколу про     адміністративні  правопорушення   та    повідомлення про порушення Правил благоустрою  населених    пунктів   територіальної громади, 3) утворення Комісії по комплексному впорядкуванню території. В блоці питань щодо благоустрою на території громади заслухали та взяли до відома також інформацію  “Про  виконання робіт по благоустрою територій  селищної  ради у 2017 році”  начальника КП “Коломацьке ВУЖКГ” Андрія ПІНЧУКА.

Членами виконкому підтримані проекти рішень “Про надання повноважень посадовим  особам   селищної ради на реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання,а також – на розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені статтями   197, 198    КУАП” та “Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту покрівлі Різуненківського навчально-виховного комплексу (дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів)”.

Під час засідання виконкому затверджено також “Положення про порядок  передачі в оренду, відчуження та списання комунального майна, що є комунальною  власністю територіальної громади селища Коломак”, та “Перспективний план роботи  виконкому селищної  ради  на  2018  рік”.

Серед інших рішень виконком визначив “Перелік підприємств, об’єктів та установ для відбування адміністративного стягнення у вигляді безоплатних громадських робіт” та “Перелік підприємств, об’єктів та установ для виконання покарання у  виді безоплатних  громадських робіт”.

Загалом на засіданні розглянули 10 планових  питань та кілька питань з пункту “Різне”.

=== ВИКОНКОМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO