ТРИМАЄМО РУКУ НА ПУЛЬСІ

22=== DSCN1324 - копия++

Забезпечення стабільного функціонування об’єктів і закладів об’єднаної територіальної громади та підсумки минулого тижня розглядалися на черговій нараді Коломацького селищного голови Володимира ГУРТОВОГО за участю керівників структурних підрозділів селищної ради.

У числі першочергових завдань та заходів на тиждень – питання відновлення водопостачання у Новоіванівці, забезпечення транспортної й пішохідної доступності в зимових умовах, виплата авансових коштів, врегулювання питання з виконанням припису по ЦРЛ.

Обговорювалися також поточні питання ремонтних робіт у Першотравневому сільському клубі, підготовки до проведення свята проводів зими та проведення тижневих заходів з нагоди Дня соборності України, переоформлення транспортних засобів, змін до штатних розписів, сплати податків за користування земельними ділянками, благоустрою та ін.

За підсумками минулого тижня, серед інших подій селищний голова відзначив високий рівень проведення свята Водохрещення в Коломаці, Шелестовому, Дмитрівці, Новоіванівці, подякував в.о. старост сіл, Коломацькому православному храму Іоана Кронштадтського, культармійцям відділу культури Коломацької селищної ради та хорового колективу “Шелестяни”, працівникам КП “Коломацьке ВУЖКГ”, жителям населених пунктів, усім, хто в більшій чи меншій мірі був задіяний у святкуванні, а також рятувальникам Коломацького РС ГУ ДСНС України в Харківській області, поліцейським Коломацького ВП Валківського відділу поліції ГУ НП України в Харківській області, працівникам Коломацької ЦРЛ, що упереджували будь – які надзвичайні ситуації під час святкових дійств.

Знаковою для громади стала і перша Божественна Літургія на території новозведеної Новоіванівської церкви, що перебуває на етапі завершення будівництва, в ознаменування славного пророка, небесного покровителя новоіванівської місцевості й новоіванівського та найближчих поселень, хрестителя Господнього Іоана Предтечі. У присутності більше як ста мешканців житлового Новоіванівського масиву її провів настоятель отець Миколай.

Спортивні новини громади ознаменувалися участю двох команд громади (с.Шелестове, с.Різуненкове) у відкритому чемпіонаті з міні – футболу Валківського району, який триватиме до кінця січня. Є перші перемоги й невдачі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO