НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ ПО – ШЕЛЕСТІВСЬКИ

У пятницю, 12 січня, всі дороги східної частини смт. Коломак  вели до Першотравневого сільського клубу.

Саме тут після тривалої відсутності концертів глядачів порадували своїм вокально – драматичним  мистецтвом  учасники хорового колективу “Шелестяни”, показавши виставу “Ніч перед Різдвом по – шелестівськи”. Колядки, щедрівки, народні та естрадні пісні перепліталися з фольклором, діалогами гумористичного плану.

Ідейним натхненником святкової програми був селищний голова Володимир Гуртовий, організаторами – відділ культури селищної ради (Ігор Безрук), концертмейстер хорового колективу Олександр Курисько.

Перед концертом та в процесі святкової програми, зважаючи на низьку температуру в залі, глядачів пригощали гарячим чаєм та запашними пиріжками.

На початку свята веселою ватагою до осередку култури завітали щедрувальники Коломацького РБК.  Далі  до учасників та глядачів  з теплим вітальним словом та побажанням щастя, здоров’я, миру з нагоди Новорічно – Різдвяних свят звернувся селищний голова В. Гуртовий, запевнивши, що культурне життя в цій частині смт. Коломак буде відновлюватися, як і в інших населених пунктах Коломацької об’єднаної територіальної громади, клубне приміщення буде ремонтуватися. Крім того, в цій концертній залі планується  проведення дискотек.

Двогодинна святкова програма промайнула як одна мить.

Глядачі, яких було не так багато, але які були щирими в своїй оцінці концертних виступів, в знак подяки за подарований святковий настрій щедрими тривалими оплесками  подякували артистів за кілька годин святкового настрою.

16012018 П. КЛУБ16012018 пЕРШОТР. КЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові органи

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти