Шановні відвідувачі сайту!

Шановні відвідувачі сайту!
Радий  вітати вас на офіційному веб-сайті  
Коломацької селищної ради.

Коломацький край, об’єднавшись в єдину громаду, нині зберіг свою територіальну цілісність, є багатим на чорноземи, блакитні водні плеса та ошатні ліси й хлібні ниви,  які є візитівкою нашої громади.  

Ми виховуємо  молоде покоління на славній історичній події, якою  є знамените в історії України обрання Івана Мазепи Гетьманом української держави на нашій рідній коломацькій землі. Саме він виплекав ідею самостійної незалежної української держави, підняв цю ідею на височінь загальнонаціональної історичної мети. Крокуючи стежинами історії, ми пишаємося багатовіковою козацькою традицією, прикладами мужності й самовідданості наших земляків, відомих в Україні та за її межами.

Одним із основних принципів роботи селищної ради виокремлюємо інформаційну відкритість.  І метою нашого офіційного сайту є представлення Коломаччину, об’єднаної територіальної громади широкому загалу користувачів у нашому регіоні  та  в межах усієї України.

Гостям  сайту пропонується ознайомитись з  нашим прекрасним  Коломацьким краєм, його історією, сучасністю, життям мешканців.

Для  жителів об’єднаної громади  матеріали, що розміщується на сайті, інформують про повсякденне життя населених пунктів, які ввійшли до складу громади. Сайт повідомляє також  про  порядок роботи селищної ради, старостинських округів, про  результати їхньої діяльності (прийняті рішення, розпорядження, ухвали тощо).

Висвітлюється  і діяльність депутатського  корпусу, постійних комісій, виконавчого  комітету селищної ради, комісій при виконкомі, забезпечуючи прозорість їх роботи, збільшуючи довіру громади до них.

Вважаю, ознайомлення з матеріалами сайту дозволить бути поінформованими в суспільно-політичному, соціально-економічному, культурно – спортивному житті  та інших сферах життєдіяльності громади, брати участь в обговоренні важливих програм та проектів, у певній мірі оцінити роботу  Коломацької селищної ради,

Сподіваюсь на плідну співпрацю задля подальшого розвитку Коломацького краю. Впевнений, ініціативність і відповідальність, взаємна повага кожного з нас дадуть вагомі результати в майбутньому, а всі життєво важливі питання зможемо вирішити спільними зусиллями.

Бажаю всім жителям і гостям  Коломаччини, відвідувачам сайту великої любові й жаги до життя, беззастережних перемог, не зважаючи ні на жодні перешкоди, здобутків на життєвій ниві!

Розбудовуймо свою рідну Коломацьку об’єднану територіальну  громаду разом!

 

З повагою,         

голова селищної ради                       Володимир Гуртовий

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO -

istanbul avukat