Володимир ГУРТОВИЙ: Весна прийде швидко.

29 січня 2018 року відбулась традиційна робоча нарада, яку провів Коломацький селищний голова  Володимир ГУРТОВИЙ за участю керівників структурних підрозділів селищної ради.

Під час наради звітували про проведену роботу за минулу робочу п’ятиденку  та про основні питання на поточний тиждень.

Найбільш актуальними  розглядалися  питання щодо проекту Програми соціально – економічного розвитку,  внесення змін до бюджету, стан водопостачання тощо.

Обговорювалися також питання про необхідність бути готовими до медичної реформи,  про стан  протипожежного захисту об’єктів, що належать до сфери освіти та охорони здоров’я, про хід підготовки до проведення свята проводів зими; спортивні події.

У ході наради  селищний  голова   наголосив і  на прискоренні: початку ремонтних робіт Новоіванівського сільського клубу, переоформлення транспортних засобів, ліквідаційних заходів у колишніх сільських радах. Звернув увагу, що весна вже на порозі, тому всім структурним підрозділам треба бути готовими до виконання весняних завдань.

По завершенню наради очільник селищної ради  надав з обговорюваних питань керівникам структурних підрозділів низку доручень.

=== 2.=== 3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO