ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННІ

❕Розуміння своїх прав у сфері праці гарантують непорушність трудових прав і їх захист у разі потреби. Хтось працює сам на себе, а хтось обирає шлях найму. Знання того, як укласти трудовий договір, допоможе уникнути неприємностей у майбутньому.

💬Трудовий договір – це угода між працівником і роботодавцем, за якою працівник зобов’язується виконувати роботу, визначену цією угодою, а роботодавець має виплачувати працівникові заробітну плату і забезпечувати умови праці, необхідні для виконання роботи, передбачені законодавством про працю, колективним договором і угодою сторін. Як правило, укладається в письмовій формі.

💬Трудовий договір може бути:
1) безстроковим, що укладається на невизначений строк;
2) на визначений строк, встановлений за погодженням сторін;
3) таким, що укладається на час виконання певної роботи.

📌Детальніше про це читайте на нашому сайті (https://legalaid.gov.ua/publikatsiyi/shho-treba-znaty-pry-praczevlashtuvanni-na-robotu/).

📌 Основну інформацію в картках можна переглянути в інстаграмі (https://www.instagram.com/p/C1WYlv-tzHS/?igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D&img_index=1).

📌Як отримати (https://linktr.ee/legalaid.gov.ua?fbclid=PAAaajIdNnp8TjeQT_LVKZh2to_LZWi3hZ6E_WnkKBnnEN5tvww5v41rNNZ4Q_aem_AdwDqBgHnvDddKNXH7gq1lAwARJSvc3jQMVfIMFUJJKGCHFmctFyz3IQHCMSqAWA5yw) безоплатну правничу допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO -

istanbul avukat