Просимо власників тварин забезпечити належні умови за місцем утримання тварин для проведення щеплення проти сказу.

Сказ – це смертельне інфекційне захворювання, яке передається від хворих тварин до людини через укуси або подряпини. На щастя, існує ефективна вакцина, яка допомагає захиститися від цієї хвороби. У зв’язку з підвищенням ризику зараження сказом, в міських та селищних громадах проводяться активні кампанії з вакцинації проти сказу. Це стосується як домашніх тварин, так і безпритульних. Чому важливо вакцинувати домашніх тварин?

• Захист власника: Ваша улюблена тварина може стати носієм вірусу, не проявляючи при цьому видимих симптомів. Вакцинація захистить вас від зараження.

• Захист інших тварин: Вакциновані тварини не можуть заразити інших.

• Вимога закону: В Україні діє чинне законодавство, яке регламентує обов’язкову вакцинацію домашніх тварин.

Де можна зробити щеплення? Зверніться до найближчої ветеринарної клініки або до Коломацької дільниці ветеринарної медицини Богодухівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (адреса: вул. Чумацька, 19, смт. Коломак, Богодухівський район, Харківська область, графік роботи: із 08.30 до 17.00, обідня перерва із 12.00 до 13.00 щодня, крім п’ятниці – із 08.30 до 16.00). Фахівці нададуть вам детальну інформацію про процедуру вакцинації та допоможуть скласти індивідуальний графік щеплень для вашого улюбленця. Також з метою ліквідації цього небезпечного захворювання фахівцями ветеринарної медицини здійснюються профілактичні подвірні щеплення протягом року всіх сприйнятливих до сказу тварин. Вакцинація проти сказу – це не лише відповідальність власника тварини, а й гарантія безпеки для всього суспільства. Бережіть себе та своїх близьких!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Центральна влада

Силові структури

Місцева влада

Корисна інформація

Історія краю. Мазепа

Контакти

https://opusiptv.com/ - SEO -

istanbul avukat